Als u zich bij mij aanmeldt met een vraag over aanvullende mantelzorg of hulp, kom ik graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een eerste kennismaking. Kosten zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren tegen het afgesproken uurtarief. Dit wordt uiteraard vooraf met u besproken.

Tarief

Als particulier betaalt u voor reguliere werkzaamheden overdag € 18,00 per uur. Voor gespecialiseerde zorg geldt een ander tarief. Dat is afhankelijk van uw specifieke zorgvraag.

  • Er geldt een minimale afname van 2 uur.
  • Op feest- en weekenddagen, alsmede avonduren kan een ander tarief gelden.
  • Bij een reisafstand van meer dan 7 kilometer reken ik voor de extra kilometers een vergoeding van € 0,19 per kilometer.

Facturering

Een keer per maand ontvangt u een overzicht (per post of digitaal) met daarop vermeld de gemaakte uren en kosten. Dit betaalt u zelf of vanuit een Persoons Gebonden Budget (PGB).

  • Maatje Christel is vrijgesteld van BTW. 
  • Persoonsgebonden budget (PGB). Als u door ziekte, handicap of ouderdom zorg nodig heeft, kunt u in aanmerking komen voor een persoonsgebonden budget (PGB). Ook als u hulp bij het huishouden nodig heeft, kunt u aanspraak maken op een PGB. Met dit budget koopt u zelf aanvullende mantelzorg en ondersteuning in. Meer informatie www.svbabc.nl/pgb.